English Language Webinars
Bölmə: Elanlar
Baxış sayı: 232
English Language Webinars

Join us for a series of webinars aimed at students, graduates and young entrepreneurs at partner institutions of the Creative Spark programme! The series will provide useful tips to help students become more confident in communicating in English. Each webinar will focus on a different topic and will be delivered by a British Council language expert. Topic ranging from giving opinions, preparing for a job interview to giving a presentation will provide interesting and practical input to students. Join us every third Tuesday in a month until September, starting from 23 March at 12:00 UK time (16.00 Baku time).

Registration: https://rb.gy/wpuowv

You will receive a link to the Teams platform where the webinars will be hosted.

The first webinar in our new series of monthly English language webinars will focus on useful words and phrases for asking, giving and responding to opinions. Join us and learn some useful language that you can apply in your studies and everyday communication.

Important note: Please indicate the name of the Azerbaijan Tourism and Management University in the cell “Your organization” of the Application form.

__________________________________

Creative Spark proqramının tərəfdaş qurumlarında tələbələr, məzunlar və gənc sahibkarlar üçün nəzərdə tutulmuş veb seminarları izləmək üçün bizə qoşulun! Seminarlarda müraciətçilərin ingilis dilində ünsiyyət qurmaqda daha inamlı olmasına kömək edəcək faydalı məsləhətlər veriləcək. Hər veb seminar fərqli bir mövzuya həsr olunacaq və British Council dil mütəxəssisi tərəfindən keçirələcəkdir. İş müsahibəsi üçün hazırlaşmaqdan, bu haqda bilgilər verməkdən tutmuş təqdimat çıxaşlara qədər fərqli mövzular iştirakçılara maraqlı və praktiki töhfə verəcəkdir. Mart ayının 23-dən Böyük Britaniya vaxtı ilə saat 12:00-dan başlayaraq sentyabr ayına qədər bir ay ərzində hər üçüncü çərşənbə axşamı bizə qoşulun (Bakı vaxtı ilə 16:00).

Qeydiyyat: https://rb.gy/wpuowv

Yalnız qeydiyyatdan keçən şəxslər veb seminarların keçiriləcəyi “Teams” platformasına keçid üçün hiperkeçidi əldə edəcəklər.

Aylıq yeni İngilis dili veb seminarlar seriyamızın ilk veb seminarı fikir bildirmək, sorğulamaq və fikirlərə cavab vermək üçün faydalı söz və ifadələrə həsr olunacaqdır. Bizə qoşulun, dərslərinizdə və gündəlik ünsiyyətdə tətbiq edə biləcəyiniz dil bacarıqlarınızı artırın.

Qeyd: Müraciət anketini doldurarkən “Your organization” qeyd olunmuş sətirdə “Azerbaijan Tourism and Management University” yazmağınız zəruridir.