Portuqaliyalı professor Joze Antonio S.Santos müəllim və tələbələrlə görüşüb

17 Mart 2017

Portuqaliyanın Alqarve universitetinin professoru Joze Antonio S. Santos Avropa İttifaqının Tempus proqramına dair “Gürcüstan, Azərbaycan və Moldovada turizm sənayesinin inkişafı üçün mehmanxana işinin menecmenti üzrə bakalavr-magistr hazırlığı” layihəsi çərçivəsində Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində olub.“Turizm və qonaqpərvərlik sahəsində innovasiya vasitəsi ilə rəqabət” mövzusuna həsr olunan tədbirə portuqaliyalı professor moderatorluq edib.   ATMU-nun müəllim və tələbələri portuqaliyalı professor-mütəxəssislə təhsil , turizm və qonaqpərvərlik istiqamətində fikir və düşüncələrini bölüşüblər.Portuqaliyanın Alqarve universitetinin professoru Joze Antonio S. Santos Avropa İttifaqının Tempus proqramına dair “Gürcüstan, Azərbaycan və Moldovada turizm sənayesinin inkişafı üçün mehmanxana işinin menecmenti üzrə bakalavr-magistr hazırlığı” layihəsi çərçivəsində Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində olub.“Turizm və qonaqpərvərlik sahəsində innovasiya vasitəsi ilə rəqabət” mövzusuna həsr olunan tədbirə portuqaliyalı professor moderatorluq edib.   ATMU-nun müəllim və tələbələri portuqaliyalı professor-mütəxəssislə təhsil , turizm və qonaqpərvərlik istiqamətində fikir və düşüncələrini bölüşüblər.