Bu il Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti ( ATMU ) tələbələrindən 329 nəfəri məzun diplomu alacaqdır

30 İyun 2017

Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində yekun dövlət imtahanı, buraxılış işlərinin və magistrlik dissertasiyalarının müdafiəsi uğurla başa çatmışdır.ATMU-nun Keyfiyyət təminatı şöbəsinin müdiri Nərminə Abdullayeva bildirmişdir ki, cari ildə bu ali təhsil müəssisəsində 11 ixtisas üzrə 293 nəfər bakalavr pilləsini başa vurub  məzun adını qazanmışdır. Onlardan 43 nəfəri buraxılış işini uğurla müdafiə etmişdir. Ümumilikdə 329  nəfərdən 36-ı magistr pilləsinin məzunudur.Onu da xatırladaq ki, 5 iyul 2017-cı il tarixində Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində 8-ci Məzun buraxılışı mərasimi qeyd ediləcəkdir.