ATMU tələbələrinin İsrailin ölkəmizdəki səfirliyinin nümayəndələri ilə görüşü olub

20 Aprel 2015

11 dekabr 2015-ci il tarixində Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində İsrailin ölkəmizdəki səfirliyi nümayəndələrinin universitet tələbələri ilə müsahibə-görüşü olub.Müsahibə-görüşdə İsrailin ölkəmizdəki səfirliyinin Missiya Rəhbəri Müavini Amir Rom, Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin Keyfiyyət təminatı şöbəsinin müdiri Nərminə Abdullayeva və səfirliyin nümayəndələri iştirak ediblər. Seçimlər İsrailin nüfuzlu otellərində təcrübə semestrindən yaralanmaq arzusunda olan 50 nəfər tələbə arasında aparılıb. Yekun nəticələr səfirlik tərəfindən elan olunacaq.

Fərhad Mirəliyev