Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin bir qrup tələbəsi “Ayan “ MMC –də tanışlıq turunda olublar

20 Aprel 2015

Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin “Mehmanxana və restoran biznesi” kafedrasının təşkilatçılığı ilə “Xidmət mühəndisliyi” fakültəsinin “Qida məhsulları mühəndisliyi” ixtisası üzrə təhsil alan bir qrup tələbəsi “Ayan” MMC-də tanışlıq turunda olublar.ATMU tələbələri “Ayan” MMC-nin fəaliyyət və inkişafına dair videoçarxı izlədikdən sonra müəssisə tərəfindən istehlak bazarına göndərilən müxtəlif çeşidli məhsulların hazırlanma texnologiyası ilə yaxından tanış olublar.

Fərhad Mirəliyev