Təcrübə proqramları

Bakalavr pilləsində təhsil alan tələbələrin fakültələr üzrə istehsalat təcrübəsi haqqında təlimatları aşağıdakı linklərdən yükləmək olar:

  • Turizm və qonaqpərvərlik fakültəsi

    Sənəd yanız pdf formatında əlçatandır 
    pdf yüklə  
  • Xidmət mühəndisliyi fakültəsi

    Sənəd yanız pdf formatında əlçatandır 
    pdf yüklə  
  • Biznes idarəçiliyi fakültəsi

    Sənəd yanız pdf formatında əlçatandır 
    pdf yüklə  

Magistratura təhsil pilləsində təcrübə iki formada həyata keçirilir:

 
Elmi-tədqiqat təcrübəsi – 4 həftə (1 ay) müddətini əhatə edir.
Elmi- pedaqoji təcrübə - 4 həftə (1 ay) müddətini əhatə edir.
 
 
Fikriyyə Quliyeva 
İstehsalat təcrübəsi bölməsinin təlimatçısı
ATMU Keyfiyyət təminatı şöbəsi
Tel: (+994) 12 564 42 33 (daxili nömrə 124)
Skype for Business/Email:
Bu email ünvanı spambotlardan qorunur. Onu görmək üçün JavaScripti qoşmaq lazımdır.

Bakalavr pilləsində təhsil alan tələbələrin fakültələr üzrə istehsalat təcrübəsi haqqında təlimatları aşağıdakı linklərdən yükləmək olar:

  • Turizm və qonaqpərvərlik fakültəsi

    Sənəd yanız pdf formatında əlçatandır 
    pdf yüklə  
  • Xidmət mühəndisliyi fakültəsi

    Sənəd yanız pdf formatında əlçatandır 
    pdf yüklə  
  • Biznes idarəçiliyi fakültəsi

    Sənəd yanız pdf formatında əlçatandır 
    pdf yüklə  

Magistratura təhsil pilləsində təcrübə iki formada həyata keçirilir:

 
Elmi-tədqiqat təcrübəsi – 4 həftə (1 ay) müddətini əhatə edir.
Elmi- pedaqoji təcrübə - 4 həftə (1 ay) müddətini əhatə edir.
 
 
Fikriyyə Quliyeva 
İstehsalat təcrübəsi bölməsinin təlimatçısı
ATMU Keyfiyyət təminatı şöbəsi
Tel: (+994) 12 564 42 33 (daxili nömrə 124)
Skype for Business/Email:
Bu email ünvanı spambotlardan qorunur. Onu görmək üçün JavaScripti qoşmaq lazımdır.

Bizimlə əlaqə

Sizi maraqlandıran istənilən sualla bağlı müraciət edə bilərsiniz

  • Ünvan: Koroğlu Rəhimov 822/23
  • Tel: +994 12 5644233
  • Email: info@atmu.edu.az
  • Poçt indeksi: AZ1072

Tələbələr bizim haqda nə fikirləşir?!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…