16 Sentyabr 2016

Bu il Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti ( ATMU ) tələbələrindən 338 nəfəri məzun diplomu alacaqdır. Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində yekun dövlət imtahanı, buraxılış işlərinin və magistrlik dissertasiyalarının müdafiəsi uğurla başa çatmışdır. ATMU-nun mətbuat xidmətindən bildirmişlər ki, cari ildə bu ali təhsil müəssisəsində 11 ixtisas üzrə 306 nəfər bakalavr məzun adını qazanmışdır. Onlardan 40 nəfəri buraxılış işini uğurla müdafiə etmişdir. Ümumilikdə 338 nəfər məzun adını qazananlardan 32 nəfəri magistr pilləsinin məzunudur. Onu da xatırladaq ki, 30 iyun 2016-cı il tarixində Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində 7-ci Məzun buraxılışı mərasimi qeyd ediləcəkdir.