“Təhsildə keyfiyyət standartlarının yüksəldilməsi və sillabusların təkmilləşdirilməsi" haqqında təlim

16 Sentyabr 2016

Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti (ATMU) Tədqiqat və inkişaf şöbəsinin təşəbbüsü ilə ali təhsil müəssisəsinin əməkdaşları üçün təşkil olunan ikigünlük təlimə yekun vurulub. Təlimdə Doktorantura və əlavə təhsil şəbəsinin müdiri,fizika-riyaziyyat elmləri namizədi,dosent Nəsrulla Nəsirlinin “Təhsildə keyfiyyət standartlarının yüksəldilməsi və sillabusların təkmilləşdirilməsi" mövzusunda etdiyi məruzə iştirakçılar tərəfindən maraqla qarşılanıb. Universitetin Tədqiqat və inkişaf şöbəsinin müdiri,tarix elmləri doktoru Şəlalə Məmmədovanın müasir tədris növləri, tələbələrin biliklərinin qiymətləndirilməsi və onların müasir sillabuslarda əks olunmasına dair məlumatları geniş müzakirə predmeti olub.