Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində (ATMU) ərəb dili kursları təşkil edilib

16 Sentyabr 2016

Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində inzibati və padaqoji heyət üzvlərinin xarici dilləri bilmək səviyyəsini yüksəltməkdən ötrü xüsusi kursların təşkilinə böyük önəm verilir. Ali təhsil müəssisəsində ingilis və italyan dili kursları öz fəaliyyətini başa çatdırıb. ATMU-nun mətbuat xidmətinin məlumatında bildirilir ki, bugünlərdə Misir Mədəniyyət və Təhsil Əlaqələri Mərkəzinin yaxından dəstəyi ilə universitetin inzibati-pedaqoji heyət üzvləri üçün fəaliyyəti 3-5 ay nəzərdə tutulan ərəb dili kursu təşkil olunub. Ərəb dili kursu Dr.Əşrəf Əbdülqadir Fərəq Mohamed tərəfindən aparılır Qeyd edək ki, Misir Ərəb Respublikasının Azərbaycandakı Səfirliyi tərəfindən Bakıya dəvət olunan Dr.Əşrəf Əbdülqadir Fərəq Mohamed Misir dövlətinin maliyyə yardımı ilə Bakı Dövlət Universiteti, ADA Universiteti, Avrasiya Universiteti,həmçinin Misir Mədəniyyət və Təhsil Əlaqələri Mərkəzində ərəb dilini tədris edir. Ərəb dili və ədəbiyyatına dair bir sıra məqalələrin müəllifidir.