Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti və Baku Business Factory universitet- sənaye əməkdaşlığını genişləndirir

27 Fevral 2018

Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin (ATMU) “Biznes idarəçiliyi” fakültəsi, ATMU-nun “Marketinq” kafedrasının əməkdaşları və tələbələri Baku Business  Factory-də (BBF)  layihə yarışmasında iştirak ediblər. Layihələrin son dəyərləndirmə mərhələsində ATMU əməkdaşlarını qəbul edən Baku Business Factory-nin (BBF) İdarə Heyətinin sədri Anar Əskərov ölkə prezidentinin qeyri-neft sektoruna göstərdiyi diqqətdən danışaraq bu tip layihə yarışlarının iqtisadi sektora müsbət təsir edəcəyini qeyd edib. ATMU-nun “Marketinq” kafedrasının müdiri Anar Eminov ilk növbədə müasir turizm təhsilinin planlaşdırılmasında universitet-sənaye əməkdaşlığının əhəmiyyətini vurğulayaraq layihə yazılışının təşkili, eləcə də tələbələrin bu sahədə təcrübə qazanmasının əmək bazarında özlərini, ideyalarını lazımi şəkildə təqdimetmə qabiliyyətlərini artırdığını bildirib. ATMU-nun “Biznes idarəçiliyi” fakültəsinin dekanı Anar Mirzəyev isə universitet-sənaye əməkdaşlığının hər iki tərəf - həm təhsil, həm də sənaye üçün üstünlüklərindən, xüsusilə turizm sektoru üçün bu formatda əməkdaşlığın daha da effektiv olmasından bəhs edib.İki gün davam edən layihə dəyərləndirməsi nəticəsində ATMU-nun IV kurs tələbələri Cəmilə Quliyeva, Ülvi Ramazanov, Ceyhun Məmmədov, Əli Nəcəfovun hazırladıqları “BOUTA” 4 ulduzlu butik otelin layihələndirilməsi və əsaslandırılması proyekti birinci yerə layiq görülüb.Sonda BBF-in layihə meneceri Rəşad Məmmədov tərəfindən Azərbaycan Turizm və Mencement Universitetinin layihə üzrə koordinatoru, “Marketinq” kafedrasının müəllimi Uğur Babayevə təşəkkürnamə, tələbələrə birincilik diplomları təqdim edilib.