ATMU əməkdaşları "100. Yılında Azerbaycan Cumhuriyyeti" adlı beynəlxalq konfransda iştirak ediblər.

07 İyun 2018

Menecment kafedrasının müəllimləri Elza Bayramova, Mənsuma Əliyeva və Leyla Sultanlı Azərbaycan Xalq Cumhuriyyətinin 100 illik yubileyi münasibəti ilə 26-27 may 2018-ci il tarixləri arasında Turikiyə Cumhuriyyətinin Eskişehir şəhərində "100. Yılında Azerbaycan Cumhuriyyeti" adlı beynəlxalq konfransında iştirak ediblər. Konfrans “Eskişehir Azərbaycanlıları dərnəyi”, “Türk Dünyası Mədəniyyət və Sənət Mərkəzi”, “Azərbaycan bəşəri sərmayənin inkişafı mərkəzi” və Anadolu Universiteti tərəfindən təşkil olunub. Konfransda ATMU-nun əməkdaşları-Elza Bayramova “Azərbaycanda turizm işinin təşkilinin təkmilləşdirilməsi istiqamətləri”, Mənsuma Əliyeva “Azərbaycanın turizm sektorunda peşə təhsil sisteminin xüsusiyyətləri və Türkiyə təcrübəsi ilə müqayisəsi”, Leyla Sultanlı isə “Azerbaycan kamu yönetiminde e-devlet uygulamaları” adlı məqalə ilə çıxış ediblər.ATMU-nun mətbuat xidmətinin məlumatında bildirilir ki, bu ilin mart ayından etibarən beynəlxalq konfransın təşkilat komitəsinə müxtəlif ölkələrin universitet və təşkilatlarında çalışan professor- müəllim heyəti tərəfindən 542 məqalə təqdim olunub. Qeyd etmək lazımdır ki, 2 mərhələli seçim prosesində yalnız 60 məqalə müəllifi iştirak hüququ qazana bilib. Türkiyənin Eskişehir şəhərində təşkil olinan ”100.Yılında Azerbaycan Cumhuriyyəti”adlı  beynəlxalq konfransda ölkəmizi ali təhsil və elm ocaqlarında çalışan 15 nəfər təmsil edib.