ATMU tələbələrinin elmi məqalələri beynəlxalq simpoziumun xüsusi buraxılışında dərc olunub.

03 Aprel 2019

Paytaxt Buxarest şəhərində “Rumıniya 100: Avropa qlobal sosial-iqtisadi məzmunda” adlı beynəlxalq simpozium keçirilib. Ölkənin Artifex Universitetinin və Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə təşkil olunan beynəlxalq tədbirdə  Belarus, Bolqarıstan, İtaliya, Moldava,Rusiya, Serbiya,  Ukraynanın müvafiq ali təhsil müəssisələri və Elmlər Akademiyası nəzdindəki institutların çoxsaylı alim-mütəxəssisləri iştirak edblər. Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin bir qrup tələbəsi isə “Rumıniya 100: Avropa qlobal sosial-iqtisadi məzmunda” adlı beynəlxalq simpoziumun 696 səhifəlik xüsusi buraxılışında öz məqalələri ilə təmsil olunublar. Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti (ATMU) marketinq kafedrasının müdiri, iqtisad üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Elmira Qocayevanın bildirdiyinə görə ümumiyyətlə gündəmdəki beynəlxalq elmi tədbirlərdə müəllim və tələbələrin məqalələrlə deyil,konkret iştirakı nəzərdə tutulur.