“Qiymətləndirmə strategiyaları” mövzusunda təlim

14 May 2019

Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti (ATMU) marketinq kafedrasının və “RHC” şirkətinin təşkilatçılığı ilə ali təhsil müəssisəsində müvafiq ixtisas qrupu tələbələrinə “Qiymətləndirmə strategiyaları” mövzusunda praktik təlim keçirilib. Adıçəkilən şirkətinin direktoru Cavid Cəbiyev tədbir çərçivəsində qiymətləndirmə strategiyalarının düzgün təyini, zaman baxımından aktuallığı, səmərəli istifadə metodları, tələb - təklif asılılığı və sair məsələlərdən danışıb.Geniş fikir mübadiləsi şəraitində keçən tədbirin sonunda  Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin marketinq kafedrası adından ” PHC”  şirkətinin direktoru C.Cəbiyevə “Təşəkkürnamə” sertifikatı təqdim olunub.Təlimdə kafedra müdiri dos.Elmira Qocayeva, baş müəllim Günel Teymurova və ixtisas qrupu tələbələri iştirak ediblər.