ATMU tələbələri AMEA-nın Mikrobiologiya İnstitutunda olublar

02 Dekabr 2019

28 noyabr 2019–cu il tarixində Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteinin “Sosial menecment”fakültəsinin “Qida məhsulları mühəndisliyi” ixtisasının bakalavr pilləsində təhsil alan (QM 1701) bir qrup tələbə AMEA Mikrobiologiya İnstitutunun ”Mikrobioloji biotexnologiya” laboratoriyasında olublar. “Mikrobioloji biotexnologiya”, “Mikrobiologiya, sanitariya və gigiyena” fənni üzrə praktik məşğələ saatında universitetin “Mehmanxana və restoran biznesi” kafedrasının dosenti, fənn müəllimi Gülnar Məmmədli, adıkeçən institutun direktor müavini, AMEA-nın müxbir üzvü Pənah Muradov və laboratoriya müdiri, b.e.d. Könül Baxşəliyeva “Mikrobioloji proseslər və onların əhəmiyyəti”mövzusunda çıxış ediblər.

ATMU tələbələri səfər çərçivəsində mikrobioloji tədqiqat üsulları ilə yaxından tanış olublar.

Arzu Qafarov

Karyera və kommunikasiya şöbəsinin mütəxəssisi