“VoluntouriZoom Online Hub” layihəsinin dördüncü görüşü keçirilib.

16 İyun 2020
16 iyun 2020-ci il tarixində “Turizm Könüllüləri” Təşkilatı və Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə start verilən “VoluntouriZoom Online Hub” layihəsinin dördüncü görüşü keçirilib.

Görüşdə Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin rektoru İlham Mədətov “Təhsil peşəkarlığın yarısıdır” mövzusunda danışıb. Ekspert Azərbaycan Turizm və Menecment Universiteti haqqında qısa məlumat verib, həmçinin könüllülərin turizmdə təhsil, təcrübə, müxtəlif proqramlar haqqında maraqlı suallarını cavablandırıb.

Qeyd edək ki, “VoluntouriZoom Online Hub” layihəsinin çərçivəsində iyun ayının sonuna qədər 8 görüş daha keçiriləcək.
Arzu Qafarov

Karyera və kommunikasiya şöbəsinin mütəxəssisi