18.05.2021
Baxış sayı: 411
Creative Spark StartUp Bootcamp

ATMU tələbələrin diqqətinə!

• Təqdim etməyə çəkindiyiniz hər hansı bir biznes planınız və ya sosial ideyanız varmı?
  • Fərq yaratmaq üçün yaradıcılığınızdan və bacarıqlarınızdan istifadə etməkdə həvəslisinizmi?
  • Heç öz şəxsi işinizi qurmaq haqqında düşündünüzmü?

Yuxarıda göstərilənlərdən hər hansı birinə 'bəli' cavabını verdiyiniz təqdirdə, British Council-ın Creative Spark Ali Təhsil Müəssisəsi Proqramı çərçivəsində Grinviç Universiteti, UNEC və ATMU tərəfindən təşkil edilən 5-6 iyun 2021-ci il tarixində baş tutacaq Creative Spark StartUp Bootcamp - onlayn müəssisə düşərgəsinə müraciət etməyinizə dəvətlisiniz.

İngiltərəli mütəxəssislərdən birbaşa sahibkarlıq sahəsində yeni bacarıqlar qazanmaq istəyirsinizsə, şansınızı qaçırmayın!

Təlim onlayn şəkildə ingilis dilində keçiriləcəkdir. Bootcamp, yalnız biznes sahəsi üzrə təhsil alan tələbələr üçün deyil bütün ixtisas tələbələri üçün uyğundur. Bootcamp pulsuzdur, amma yerlər məhduddur.

Bootcamp zamanı:

• Bir səhifəlik “lean canvas” biznes planın tərtib olunması haqqında məlumat əldə edin və öz fikirlərinizi bu model əsasında tətbiq edin.
  • Fərqli sənaye sahələrdən olan mentor qrupundan mütəxəssis məsləhətləri alın.
  • İdeyanızı hakim heyəti və qonaq auditoriyasına təqdim edin, istənilən hədəfə nail olmaq məqsədilə təqdimat bacarıqlarınızı inkişaf etdirin.
  • İdeyalarınızı gerçəkləşdirməyə kömək edəcək potensial maliyyə mənbələri haqqında məlumat əldə edin.

Digər üstünlüklər:

• İştirak sertifikatı
  • Yeni bacarıq və Qərb təcrübəsi
  • CV yazma tövsiyələri
  • LinkedIn-də dəstək

Tələsin!

Qeydiyyat üçün keçid:  https://rb.gy/hkjigt

______________

Attention ATMU students!

• Have you ever come up with a business or social idea that you’ve been too shy to share?
  • Are you passionate about using your creativity and skills to make a difference?
  • Have you ever thought of starting your own business?

If you’ve answered ‘yes’ to any of the above, you are invited to join the Creative Spark StartUp Bootcamp - an online enterprise Bootcamp organised as a part of the British Council’s Creative Spark Higher Education Enterprise Programme, by the University of Greenwich and UNEC and ATMU on June 5-6, 2021.

This is your chance if you’re interested in gaining new skills in entrepreneurship firsthand from the UK experts!

Training will be held online in English. The Bootcamp is suitable for students from all different courses (not just business subjects). You’ll learn everything you need to know over the weekend.

The Bootcamp is free of charge but, with limited seats!

During the Bootcamp you will:

• Learn about the lean canvas one-page business plan and apply this to your business idea.
  • Get expert advice from a team of mentors from a variety of industries.
  • Pitch your idea to a judging panel and guest audience, giving you valuable presentation skills that you can take to any job.
  • Find out about potential sources of funding to help you to take your business idea forward

Other benefits:

• Certificate of participation