26.10.2021
Bölmə: Elanlar
Baxış sayı: 181
İtaliyanın Cagliari Universitetində mübadilə proqramı

Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin magistr dərəcəsində Menecment ixtisası üzrə təhsil alan I kurs tələbələri 2021/2022-ci tədris ilinin yaz semestrində İtaliyanın Cagliari Universitetində təhsil almaq üçün mübadilə proqramına müraciət edə bilərlər.

İndiki mərhələdə tələb edilən sənədlər:

- CV (İngilis dilində);

- Qiymət cədvəli (Qeydiyyat bölməsindən əldə olunan bilər) və İngilis dili tərcüməsi də əlavə olunmalıdır;

- Motivasiya məktubu (1-2 səhifə olmalı, ingilis dilində yazılmalı);

- Tövsiyə məktubu (ingilis dilində yazılmalıdır).

Tələb olunan sənədlər skan edilib international@atmu.edu.az  elektron poçt ünvanına göndərilməlidir.

Maliyyə şərtləri:

- Tələbə yaşayış xərclərini (yaşama, səyahət, qidalanma, sığorta, viza) özü qarşılamalıdır

- Heç bir təhsil haqqı ödənişi tələb olunmur.

Uğurlu namizədlər müsahibəyə dəvət ediləcək və müsahibə ingilis dilində aparılacaqdır.

Qeyd:  Dərs əvəzlənməsi ediləcəkdir

Son müraciət tarixi: 05 noyabr, 2021-ci il (Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi)

Tələbələrin hər hansı sualı yaranarsa (+99412) 564 42 33 (daxili nömrə 122) telefon nömrəsi və ya international@atmu.edu.az vasitəsilə əlaqə saxlaya bilərlər.