10.11.2021
Bölmə: Elanlar
Baxış sayı: 159
Latviyanın Turiba Universitetində mübadilə proqramı

Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin bakalavr dərəcəsində Turizm işinin təşkili ixtisası üzrə təhsil alan II kurs tələbələri 2021/2022-ci tədris ilinin yaz semestrində Latviyanın Turiba Universitetində təhsil almaq üçün mübadilə proqramına müraciət edə bilərlər.

İndiki mərhələdə tələb edilən sənədlər:

- CV (İngilis dilində);

- Motivasiya məktubu (1-2 səhifə olmalı, ingilis dilində yazılmalı);

- Pasport;

- Şəkil 3x4 ölçüdə, jpg.

Maliyyə şərtləri:

- Tələbə yaşayış xərclərini (yaşama, səyahət, qidalanma, sığorta, viza) özü qarşılamalıdır.

- Heç bir təhsil haqqı ödənişi tələb olunmur.

Tələb olunan sənədlər skan edilib international@atmu.edu.az  elektron poçt ünvanına göndərilməlidir, həmçinin 10-12 noyabr tarixlərində (10 am - 5.30 pm) ATMU-nun Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinə gəlməklə onlayn ərizə formasını doldurmalıdırlar.

Qeyd: Dərs əvəzlənməsi ediləcəkdir

Son müraciət tarixi: 12 noyabr 2021-ci il (Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi)

Tələbələrin hər hansı sualı yaranarsa (+99412) 564 42 33 (daxili nömrə 122) telefon nömrəsi və ya international@atmu.edu.az vasitəsilə əlaqə saxlaya bilərlər.