SOSİAL ŞƏBƏKƏLƏRDƏ BİZİ İZLƏYİN
05.02.2024
Bölmə: Xəbərlər
Baxış sayı: 280
Universitetdə “Gənclər günü” adlı tədbir olub

Azərbaycan Turizm  Menecment Universitetində(ATMU) 02.02.2023 tarixində ali təhsil müəssisəsininTələbə Gənclər Təşkilatı (TGT) tərəfindən Fevral-Azərbaycan Gəncləri Günü münasibətilə "GənclərGünü” adlı tədbir təşkil olunubATMU-nun rektoruİlham Mədətov  Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) sədri Samir Abdullayev təbrik-çıxışlarında əsası Ulu Öndər Heydər Əliyev tərəfindən qoyulan gənclərsiyasətinin bu gün ölkə Prezidenti cənab İlham Əliyevtərəfindən uğurla davam etdirildiyini  Azərbaycandövlətinə sahib dura biləcək sağlam düşüncəli gəncnəslə xüsusi qayğı göstərildiyini xüsusi vurğuladılarEyni zamanda Ulu öndər Heydər Əliyev Azərbaycan Respublikasının Prezidenti cənab İlhamƏliyev tərəfindən imzalanan bir çox müvafiqsənədlərdə gənclər siyasətinin məqsədprinsip istiqamətlərinintəşkilati-hüquqi əsaslarının aydın əksolunduğunu qeyd etdilər.

FevralAzərbaycan Gənclər Günü münasibətilətəşkil olunan tədbirdə ATMU-nun rektoru İlhamMədətov tərəfindən universitetin sosial həyatındaxüsusi fəallığı ilə fərqlənən bir qrup tələbəsertifikatlar  hədiyyələr təqdim olundu, xatirəşəkilləri çəkildi.

Tədbir ATMU-nun turizm işinin şkili ixtisası üzrətəhsil alan tələbəsi Aysel Məmmədlinin ifasındaAzərbaycan Anaların Anasımahnısı ilə başa çatıb.